Corestone Group - Din företagspartner i Sverige

   +46 76-022 31 00  Kungsportsavenyen 18 411 36, Göteborg

Bildandet av

Corestone Group

Corestone Group utvecklades ifrån den tidigare ekonomibyrån Wendén & Rydholm i Göteborg. Det hade sedan ett tag i branschen framgått tydligt att det täta samarbetet med kunder och partners gav flertalet synergieffekter och möjligheter som sträckte sig utöver en typisk ekonomibyrås räckvidd. Med förtroende från kunder, entreprenörsanda och tillkommande tjänsteutbud av närbesläktade områden togs steget till vad gruppen är idag.

Grundstenen med kvalitativ och heltäckande ekonomiservice fortsätter dagligen att utvecklas och förfinas, samtidigt som tillkommande tjänster startas upp, för att komplettera våra partners upplevelse och tillhandahållen service.

Med ekonomitjänster som grund utvecklades systerbolaget Corestone Recruitment som tillhandahåller kvalitativa och effektiva rekryterings och bemanningstjänster inom IT, programmering, ekonomiservice mm. Samarbetet sträcker sig från små aktörer till stora välkända företag med tjänster inom ett brett spektrum och kompetens.

Våra principer för samarbete

CORESTONE GROUP

FINANCE

erik
Erik Rydholm Founder & Managing Partner
sam
Sam Olsson Accountant & Property Coordinator
dogge
Douglas Hayes Accountant
EWP_4470-Edit
Daniel Agendor Accountant & Business Advisor
tobbe_glas
Tobias Lanner Accountant & Business Advisor
adam
Adam Ander Accountant
CORESTONE GROUP

RECRUITMENT

erik
Erik Rydholm Manager
CORESTONE GROUP

EVENT

oscar
Oscar Forsell Event Manager
CORESTONE GROUP

MARKETING

elias
Elias Wilén Content Manager

"Proffessionellt samarbete, genuint intresse"

Kund

Samarbete

”Som en entreprenör så har man alltid många projekt i luften och behöver rådgivning inom många områden. Ibland behöver ringa ett snabbt samtal för att säkerställa att man tänkt rätt i en upphandling och i andra fall sitter man ned i ett längre möte och omvandlar en idé och vision till en genomförbar affärsidé och uppstart av ett nytt bolag.

Att ha denna bredd i samarbetet med sin ekonomipartner är avgörande för min verksamhet och har visat sig otroligt framgångsrik och spännande!”

Kund

Samarbete

”Då Corestone Group själva är företagare känner jag att de kan relatera väl till mina frågeställningar och att rådgivningen de ger är framarbetad och beprövad utefter vad de själva vet fungerar bäst. Efter våra möten har jag både fått svar på frågor och nya idéer att tänka på. Livet som entreprenör gör att man ständigt ställs inför nya utmaningar och med denna ekonomipartner i ryggen känner jag mig trygg att våga satsa på det jag tror på!”

Har du frågor?

Varje resa börjar med ett första steg, tas detta dessutom in på vårt kontor kan vi garantera goda förutsättningar för en lyckad företagsresa.

Corestone Group är en proffesionell och mångsidig partner till ditt företags verksamhet och utveckling.

Kungsportsavenyen 18, 411 36 Göteborg

© 2023 · Corestone Group