Corestone Group - Din företagspartner i Sverige

   +46 76-022 31 00  Kungsportsavenyen 18 411 36, Göteborg

Expandera din organisation med Corestone Recruitment

Rekrytering är en process utformad för att attrahera och anställa personer med rätt personligheter och färdigheter för att passa som handen i handsken hos er. Vi har rekryterings erbjudande som funkar hela vägen från Start-Ups till börsnoterade bolag.

CORESTONE GROUP

Varför välja Corestone Recruitment?

Rekrytering

Vi jobbar nära våra partnerföretag med rekryteringsprojekt både för enskilda roller och i större tillväxtresor och uppskalning.

Konsulter

Behöver ni konsulter på projektbasis eller tillsvidare kan vi hjälpa er hitta rätt konsult för ert uppdrag.

Företagets mål

Företagets mål

Din nya medarbetare ska växa, förbli engagerade, produktiva och bidra till företagets mål. För att skapa goda förutsättningar för de långsiktiga matcherna gör vi kompetensbaserad rekrytering, där det alltid börjar med potential och förmåga. Vårt urval är öppet och säkerställer en rättvis rekryteringsprocess där alla individer utvärderas lika. Vi tror på skillnadens kraft, och arbetsplatser som kännetecknas av mångfald och inkludering främjar innovation och positiva resultat.

Nära samarbete

Nära samarbete

Vi har ett nära samarbete, gärna på plats med dig. Det betyder att vi verkligen kan förstå ditt företags unika situation och kommunicera den till kandidater. I de svåra tjänster vi fyller är kandidater ofta vana vid att bli kontaktade av rekryteringsföretag. Om vi ​​är en del av dig under uppdraget ökar chanserna att få feedback och intresse.

Kompetens och personlighet

Kompetens och personlighet

Vi rekryterar utifrån kompetens och personlighet hela vägen. När du har tackat ja, undertecknat avtalet och anställningen är klar följer vi upp processen med dig och din nya medarbetare efter en månad och efter fem månader för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att båda sidor är nöjda med oss som rekryterande företag. Vi ser alltid långsiktighet i våra relationer både med våra kunder samt kandidater.

Bedömning och Utvärdering

I vår verktygslåda använder vi oss av toppmoderna bedömnings- och utvärderingsverktyg som ligger i framkant i branschen för att säkerställa att vi levererar kandidater av hög kvalitet.

Har du frågor?

Varje resa börjar med ett första steg, tas detta dessutom in på vårt kontor kan vi garantera goda förutsättningar för en lyckad företagsresa.

Corestone Group är en proffesionell och mångsidig partner till ditt företags verksamhet och utveckling.

Kungsportsavenyen 18, 411 36 Göteborg

© 2023 · Corestone Group