CORESTONE RECRUITMENT

Expandera din organisation med Corestone Recruitment

Rekrytering är en process utformad för att attrahera och anställa personer med rätt personligheter och färdigheter för att passa som handen i handsken hos er. Vi har rekryterings erbjudande som funkar hela vägen från Start-Ups till börsnoterade bolag.

Nätverk

Vi arbetar varje dag för att utöka vårt talangnätverk över flera branscher. På så sätt behöver du aldrig kompromissa med kompetens eller förmågor när du anlitar oss som rekryterare. Förutom vårt talangnätverk gör vi en noggrann search efter just den kompetensen ni behöver.

Ett Holistiskt Perspektiv

Gör det smidigt för ditt företag, slipp stressen med att vara underbemannade och låt Corestone Recruitment hjälpa er växa tillsammans med rätt kandidater. Våra branschspecifika kunskaper sträcker sig inom tekniska branscher såsom IT, automotive, FinTech och MedTech men även inom ekonomi, HR och försäljning. Vi hjälper dig hitta rätt kandidat inom rätt bransch. Vårt nätverk består av både seniora samt juniora talanger vilket gör att vi kan hjälpa er med helhetslösningar för din organisation.

Unika Projekt

När du rekryterar med vår hjälp får du kandidater redo att börja hos just ditt bolag utifrån dina unika förutsättningar. Rätt person på rätt plats. Vi jobbar med transparens under hela projektets gång där ni får noggranna uppdateringar om vilka kandidater vi har haft kontakt med och hur vi ligger till i processen. Vi ser till att vi hittar just den talangen ni letar efter.

Professionellt

Att skapa en fantastisk kandidatupplevelse, oavsett om de erbjuds anställning eller inte, är vad vi strävar efter. Det intryck en kandidat får har en stark koppling till ditt varumärke som arbetsgivare och kan avgöra om han eller hon kommer att återvända till ditt företag som arbetssökande – eller kund – i framtiden. Vi fokuserar på kandidat upplevelsen och ber ständigt kandidaten om feedback på hur de upplevde processen.

Rekryteringsprocess

Vi rekryterar utifrån kompetens och personlighet hela vägen. När du har tackat ja, undertecknat avtalet och anställningen är klar följer vi upp processen med dig och din nya medarbetare efter en månad och efter fem månader för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att båda sidor är nöjda med oss som rekryterande företag. Vi ser alltid långsiktighet i våra relationer både med våra kunder samt kandidater.

Samarbete

Vi har ett nära samarbete, gärna på plats med dig. Det betyder att vi verkligen kan förstå ditt företags unika situation och kommunicera den till kandidater. I de svåra tjänster vi fyller är kandidater ofta vana vid att bli kontaktade av rekryteringsföretag. Om vi ​​är en del av dig under uppdraget ökar chanserna att få feedback och intresse.

Vaför välja Corestone Recruitment?

Rekrytering är en investering.

Din nya medarbetare ska växa, förbli engagerade, produktiva och bidra till företagets mål. För att skapa goda förutsättningar för de långsiktiga matcherna gör vi kompetensbaserad rekrytering, där det alltid börjar med potential och förmåga. Vårt urval är öppet och säkerställer en rättvis rekryteringsprocess där alla individer utvärderas lika. Vi tror på skillnadens kraft, och arbetsplatser som kännetecknas av mångfald och inkludering främjar innovation och positiva resultat.

Rekrytering

Vi jobbar nära våra partnerföretag med rekryteringsprojekt både för enskilda roller och i större tillväxtresor och uppskalning.

Konsulter

Behöver ni konsulter på projektbasis eller tillsvidare kan vi hjälpa er hitta rätt konsult för ert uppdrag.

Bedömning och Utvärdering

I vår verktygslåda använder vi oss av toppmoderna bedömnings- och utvärderingsverktyg som ligger i framkant i branschen för att säkerställa att vi levererar kandidater av hög kvalitet.

Corestone Recuritment Team

daniel
Daniel Hernqvist Recruitment Manager
Temp
Kanske du? Senior Recruiter

Corestone Group är en affärs- och ekonomipartner som hjälper ditt företag med det mesta som behövs för att bedriva en välmående verksamhet. Det innefattar bland annat bokföring, avstämningar, fakturahantering samt löpande rådgivning. Men också deklarationer, bokslut, årsredovisningar, skatterådgivning och övrig ekonomistyrning.

Besöksadress

Kungsportsavenyen 18 411 36, Göteborg